Već je opštepoznato da srpski košarkaš Nikola Jokić ne može bez konja i konjskih trka, te da svaki trenutak koristi kako bi gledao svoje omiljene životinje. Međutim, dvostruki MVP NBA ovaj put gledao je svoj klub iz Sombora, KK DŽoker koji je uspeo da savlada KK Borac iz Zemuna u plej-ofu Druge lige Srbije rezultatom 99:86.

Na zvaničnom Instagram profilu Denver nagetsa sada se pojavio snimak koji pokazuje da Jokić i na treningu "baci pogled" na rezultate svog tima. Kako se vidi na objavljenom snimku, srpski centar sa velikom pažnjom gleda u telefon u sali za treninge, a onda i slavi zbog onoga što je video. 

- Tako je, Đapa, bre! - viknuo je Jokić, a sve je to ispratio njegov trener Majk Meloun koji je u prvom trenutku bio zbunjen, a onda se pridružio slavlju i stisnuo pesnicu. 

Pomenuti Đapa je košarkaš sombroskog kluba Dalibor Đapa koji je bio najefikasniji pojedinac na meču sa 20 poena (6-11 iz igre, 6 sokova). Ovaj 38-godišnjak je svojevremeno bio košarkaš Krke i brojnih drugih regionalnih i ukrajinskih klubova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

KK DŽoker je osnovan 2002. godine, a od 2018. porodica Jokić ulaže u razvoj najmlađih kategorija kod kojih razvija kljubav prema košarci. Trenutno, KK DŽoker je u plej-ofu Druge lige Srbije na 2. mestu sa 6 pobeda i dva poraza i 14 bodova, iza prvoplasiranog Radničkog iz Kragujevca.

Podsetimo, nedavno je Jokić izjavio da mu telefon služi isključivo kako bi gledao trke konja, međutim izgleda da nije baš tako.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".