- Muzika je vezivno tkivo naroda koji živi u Srbiji. Uz muziku se slavilo, uz muziku se radilo, uz muziku se čak išlo i u borbu za slobodu zemlje. Zato smatram da smo mi koji imamo sreću da se bavimo ovim poslom svojevrsni predstavnici cele svoje zemlje i naroda gde god se nalazili. To sam najpre videla odrastajući uz svoga oca koji je po celom svetu ujedinjavao i spajao naše ljude, uvek ih podsećajući ko su i odakle su. Tu ulogu se i ja svakodnevno trudim da ostvarim, ali pošto jedan čovek sam može tek ponešto da postigne srećna sam što postoje ovakve inicijative kao što je organizovala naša ambasada u Vašingtonu. Ponosna sam što mogu da podržim ovako plemenitu zamisao još jačeg povezivanja naših ljudi u rasejanju sa svojom maticom. Hvala na pozivu i prijemu i u budućnosti vam stojim na raspolaganju za sve slične akcije i manifestacije - kaže na početku razogovra Ilda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Kako pevačica važi za jednu od nastilizovanijih dama na našoj javnoj sceni, a njen izgled naširko je poznat kao odmeren, elegantan i nenametljiv.

- Trudim se da to uvek bude onako sa nekom dozom i merom ukusa. Ono što od svega toga najviše volim i što je moj fetiš, to su cipele. NJih mora da ima u svakom pogledu.

Ilda ističe da je ponosna tetka male Lane, čerke njenog setrića Luke Adžića i govori da je veoma popustljiva.

- Jesam, baš sam popustljiva i kod mene sve može. Znate kako kako je rekao Duško Radović "Mame, rađajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepši, nezamenjivi dar svakom detinjstvu, tako da je kod nas takva situacija.

Foto: ATA images

 

Bliži se osmi mart, dan žena, a Ilda je otkrila kako beležava taj datum:

- Generalno od detinjstva su nas tome učili. Sećam se kupovali smo cveće za učiteljicu i za mamu, lepo je to i volim Osmi mart.

Sedamnaestog februara obeležena je četrvta godišnjica od smrti Šabana Šaulića, pa se Ilda zahvalila svim prijateljima što ih iako godine prolaze neguju uspomenu na njenog oca:

- Evo i ovom prilikom da zahvalim svim prijateljima što nas nisu zaboravili i što neguju uspomenu na mog oca. Ne zameram onima koji ne dolaze jer uvek se na kraju pokaže ko je pravi prijatelj - završava Ilda.

Kompletan intervju sa Ildom pogedajte u videu ispod:

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".