On je pojasnio da je bio član kriminalne, ali ne i navijačke grupe "Principi", pod čijim je velom delovala organizovana kriminalna grupa Belivuk-Miljković.

Hrvatin je rekao da je u zatvoru ušao u konflikt sa Slavoljubom Trajkovićem zvanom Trajko, a nakon izlaska iz zatvora je čuo priče da Trajko hoće da ga ubije i "isecka", kao i Belivuka.

Prema navodima iz optužnice, grupa je ubila Aleksandra Gligorijevića jer je zajedno sa Trajkom planirao Belivukovu likvidaciju, dok je na fotografijama iz kuće u Ritopeku Gligorijeviću urezano na leđima "Trajko".

Trajko je uhapšen u martu prošle godine zbog ranjavanja šefa obezbeđenja noćnog kluba "Stefan Braun".

Foto: Novosti

 

Tokom izlaganja o navijačima i zaraćenim frakcijama navijača Partizana, Hrvatin je pomenuo Nemanju Bojovića zvanog Hemija, koji je nedavno ranjen iz vatrenog oružja u Zemunu.

Rekao je da je obećao Miljkoviću da će pričati sa Bojovićem i da pokušati da dogovori sastanak sa njim. Hrvatin je posvedočio kako mu je Miljković ispričao da je LJubomira Markovića Kiću ubio LJubomir Lainović, takođe kasnije ubijenog, prema svedočenju Srđana Lalića.

Posle njegove likvidacije, pripadnici ove gurpe, prema rečima Hrvatina, shvatili su da ih je snimila nadzorna kamera sa jedne pumpe. Nakon toga, kako je precizirao Hrvatin, pripadnici su stavili značke i otišli na pumpu da pitaju za snimak sa nadzorne kamere, ali su im radnici rekli da nije radila.

Hrvatin je naveo da od svih pripadnika grupe najduže poznaje Srđana Lalića, jer su zajedno bili navijači Rada, dodajući da je kasnije krenuo s braćom Budimir da prodaje marihuanu. Hrvatin je u Zabeli odslužio kaznu od 15 godina zatvora zbog ubistva navijača FK Voždovac 2005. godine.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".