Glavni u Grandu, Saša Popović odlučio je da kaže nekoliko reči na Jelenine izjave i osvrnuo se na njen honorar u emisiji:  

- Ja Jelenu Karleušu zaista poštujem tu nema šta. Šest godina je bila u Zvezdama Granda. Koliko je ona značila ZG, toliko je i ZG značio za nju. Ako vam kažem da je ona svoj honorar od 2015. do 2020. godine podigla 300%. Vi Jelenu Karleušu danas ne možete da dobije bez 12, 13 ili 20 hiljada evra - izjavio je Popović i dodao:

Foto: Željko Knežević

 

- Jelena Karleuša je bila zabranjena na svim nacionalnim televizijama do 2015. godine. Ona je to i sama rekla u emisiji i zahvalila mi se što sam je dao šansu da se iskaže kroz ovo takmičenje. Jelena Karleuša je svake subote 6 godina mogla da priča i pričala je o pevačima, estradi, istoriji, politici, društvenim temema. Ona je zasigurno mnogo doprinosila, ali i mi smo njoj.

Saša je istakao da stolica jednog člana žirija ima visoku cenu: 

- Neće niko da ustane iz one stolice u žiriju. Ta stolica mnogo vredi. Ako vam kažem da sam u proteklih 10 godina imao pritiske pevača, glumaca i voditelja koji su tražili tu stolicu. Međutim, za mene je uvek najbolji žiri onaj koji je sada trenutno tu - istakao je Popović.

 

 

Iako je Jelena napustila emisiju, Saša smatra da Ceca stvara veću gledanost: 

- Zvezde Granda su i dalje najgledaniji format i gledanije su od perioda kada je Jelena Karleuša bila u žiriju. Zašto? Jedan od razloga je što mislim da Ceca ima širu publiku nego što je to imala Jelena Karleuša - rekao je Popović u emisiji "Puls Srbije". 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".