U jednoj od retkih prilika Dino je ipak odlučio da otkrije detalje iz života i tada je govorio o supruzi Ameli Dervišhalidović, kćerki Naidi i sinu Hamzi. 

LJubavna priča Merlina i njegove sadašnje supruge Amele je bila veoma komplikovana. NJegova supruga je poticala iz bogate porodice, pa su njeni roditelji bili protiv njihove veze i branili joj da se uda za njega.

 

 

Jednom prilikom Merlin se dotakao i svoje ćerke Naide, te otkrio da nju ne zanimaju materijalne stvari i da je prizmena i vredna devojka.

- Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve – od neimaštine do, metaforički rečeno, "kavijara i šampanjca". Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili NJujorka uvek bio: "Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući", ponosno je ispričao on, pa je dodao:

- Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina,  istakao je svojevremeno popularni pevač, presnosi "Gloria".

Naida je neko ko se zaista retko može videti u javnosti. na je završila prestižni Oksford i danas se bavi poslovima iz obalsti informatike i gradi uspešnu internacionalnu karijeru.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".