Fanovi su im detaljno napisali šta bi trebalo da rade ukoliko žele da njihov odnos uspe i da pobede svoje loše strane, a produkcija im je predala pismo sa ostalim poklonima.

- Ti si tu da oslušneš klik-klak na njegovim grudima, ti si tu da mu spremiš hranu i sa ljubavlju doneseš, ti si tu da ses, zbog njega, trudiš i pokušavaš, ti si tu da osetio "da ga čuvaš", tu si da mu budeš "do kraja" i njegova "poslednja" - pisalo je u prvom delu, a evo šta je pisalo u nastavku:

- Mi smo tu, da podržimo vašu ljubav kada mislite da to niko ne radi, a ima nas mnogo. Da vas volimo onakve kakvi ste jedno pored drugoga, kada ste sami na svetu, nasmejani, lepi i zaljubljeni...Mi vas volimo drugačije, volimo Anđu i Zvekija na koje ničije reči ne utiču. Ne kvarite to! Pročitajte milion puta čestitku jednog mudrog starca koji vam želi dobro i čeka vas napolju - čuvajte jedno drugo i verujte samo jedno drugom!Obuzdajte Don Žuana i utišajte Helgu. Pogledajte jedno drugom u oči, uhvatite se za ruke - pisalo je u nastavku.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official

 

 

S druge strane, postojala je posebna poruka za Zvezdana u kojoj je pisalo.

- Ti si tu da je noću paziš kad je bolesna, ti si tu da joj znoj sa čela brišeš i ljubiš ga nežno, tu si da proveriš je l' ima temperaturu, da greješ stomak kada je boli, tu si da joj ostaviš čokoladicu i izmamiš joj osmeh, tu si da uvek "stojiš ispred nje" kao što si jednom obećao, tu si da joj pružiš pažnju i sigurnost i najčvršći zagrljaj - pisalo je u delu za Slavnića.

NJih dvoje su se potom zahvalili fanovima iz "Bungiš tima", te su navalili na slatkiše koje su im poslali.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".