Osim hrvatskih gledalaca, i strani fanovi "Evrovizije" ispratili su hrvatski izbor, a Tviter je preplavljen komentarima, među kojima ima i dosta negativnih.

Deo fanova "Evrovizije smatra" da Let 3 treba da bude diskvalifikovan s ovogodišnjeg takmičenja.

"Odmah diskvalifikujte Hrvatsku ili barem pesmu", "Želim Hrvatskoj nula bodova na Eurosongu", "Hrvati, šta ste to napravili? Ako se ovo kvalifikuje u finale, biću jako uzrnemiren", "Šta nije u redu s vama?", "Nova godina, novi neprolazak Hrvatske u finale", "Je li Hrvatska namerno pokušava da sabotira svoje šanse na Eurosongu?", "Druge države se barem trude", neke su od kritika.



Drugi su, pak, oduševljeni pesmom koju Hrvatska šalje u Liverpul.

"Ovo je najbolja pesma koju Hrvatska šalje na Eurosong u zadnjih nekoliko godina", "Pesma se obrušava na Lukašenka i Putina. Obožavam", "Hrvatska će pobediti na Eurosongu", "Najjača pesma Hrvatske u poslednjih nekoliko godina", "Jasno je da Evrosong više nije muzičko takmičenje. Politika je. Zato Hrvatska ima šanse da dođe u top 5", misle drugi gledaoci.

Podsetimo, Let 3 juče je pobedio na Dori s pesmom "Mama ŠČ"! Imali su ukupno 279 bodova, a drugoplasirane Harmonija disonance su imale 155.

Pesmu možete poslušati u nastavku:

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".