Device su veoma osetljive i njihove emocije će biti preopterećene od marta 2023. godine kada Saturn ulazi u znak Ribe i pravi opoziciju na njihovo polje braka. Najvažnije je voditi računa o mogućim problemima iz prošlosti, posebno kada je u pitanju 2021 godina kada su se pojavili problemi u vezi ljubomore i posesivnosti u njihovom braku.  Ako budu dovoljno strpljivi, Device mogu da savladaju ovaj problem. Ali mnogi pripadnici ovog znaka biće veoma nervozni i napeti pa  može doći do prekida odnosa a samim tim i da razvoda. 

Što se tiče Vodolija, tokom leta Venera će biti u znaku Lava nekoliko meseci i praviće opoziciju na njihovo polje braka i bračne komunikacije. Mogući su verbalni sukobi koji mogu krenuti i ranije. Tokom maja mnoge Vodolije osećaju pritisak od strane partnera i može doći do veoma dramatičnih sukoba pa i prekida odnos. Važno je povesti računa o načinu komunikacije jer sve se negativno odražava na njihove porodice. 

Foto: Profimedia

 

Strelčevi su pod jako negativnim uticajem Marsa u Blizancima. Taj negativni aspekt traje od oktobra 2022 godine i oseća se do kraja proleća 2023 godine. U tom periodu mnogi Strelčevi imaju potrebu da prekinu komunikaciju sa partnerom jer se osećaju zapostavljeno i neprihvaćano.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".