Reč je o Kristijanu Goluboviću i njegovoj verenici Kristini Spalević čija je ljubav počela u rijalitiju.   

Kristijanova želja je da se pred kamerama televizije "Pin" venča sa izabranicom. On je hteo venčanje da se obavi i ranije, pre sinovog rođenja, ali mu plan nije uspeo zbog incidenta sa Urošem Ćertićem. 

- Upoznali smo se u rijalitiju, tamo smo započeli vezu, pa bismo mogli u "Zadruzi" da napravimo i svadbu. I Kristina bi volela da uđemo svi zajedno, nije nam problem da nam se sin snima - kaže Kristijan, čiji se ulazak očekuje krajem februara.

Foto: ATA images

 

Kiki je saopštio datum venčanja: 

- Godišnjica nam je 13. maja i obećao sam Kristini da ću se do tada oženiti njome. Ako ne do tada, onda baš na godišnjicu. Pink će mi pomoći da realizujemo te planove. Ako uđemo u rijaliti, videćemo kako će se sve odvijati - kaže Kristijan, a njegova partnerka dodaje da je već spremna za drugo dete:

- Ispunila sam mu želju, dobio je sina, a sada je red da mi napravi ćerku. Želim da imamo veliku porodicu. Možda ću zatrudneti baš u "Zadruzi"!

 

Kristinu i Kikija porede sa vezom Anđele i Zvezdana, ali im nije drago zbog toga. Kratko i jasno su stavili do znanja da se njihova ljubav ne može porediti sa njima. Oni su se složili da je veza ovog para brzo pukla nakon Aninog ulaska. 

(Srbija danas)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".