Pevač je ovom prilikom progovorio o kolegama sa estrade i o svojim emocijama: 

- Jesam tužan, nisam razočaran. Ja imam mnogo prijatelja, ali nisam nikome u okruženju dao toliko sebe, da može da uradi nešto da me povredi. Svi mi imamo granicu. Sve ima rok trajanja - istakao je Aca u emisiji "Premijera - vikend specijal".

Foto: V. Danilov

 

Lukas je prokomentarisao i njegov odnos sa koleginicom Marijom Šerifović: 

- To nije svađa. Prosto, imaš nekoga ko ti je drag, ko je dobra duša, ali ima pogan jezik. Ja mogu sto puta da uđem u sukob sa takvom osobom, takvu osobu prihvatiš takvu.

 

 

Kada su u pitanju mlađe kolege, pevač je mišljenja da dueti sa starijim kolegama neće doprineti da napreduju u karijeri: 

- Ja smatram da su dueti neke usputne stvari, malo manje afirmisani pevači misle da će napraviti karijeru ako napreve duet sa nekim popularnim pevačem. Niko nije napravio karijeru sa prvom duetskom pesmom. Ta duetska pesma ne donosi nikakve poene, to je ono što ostane i što je lepo, ali čovek mora sam da napravi svoju karijeru. Imam toliko dueta, ali "Niko kao ti", sa Cecom pesme, "Šizofrenija" sa Anom Nikolić, pa sa Mirom Škorić prvi duet, DŽej... Sjajna je pesma i ovaj trio, Mile Kitić, Saša Matić i ja. Meni je ta pesma fenomenalna. Snimio sam pesmu sa Severinom, ali otom-potom