Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić pronašli su zajednički jezik posle skandalozne prevare i potresnih momenata.

Nakon reči svoje bivše žene Ane Ćurčić tokom suočavanja sa njegovom sada već bivšom devojkom Anđelom Đuričić, Zvezdan Slavnić se potpuno slomio i plakao i vrištao, a utehu je pronašao kraj partnerke koju je prevario i s kojom je proveo 13 godina u ljubavi. 

Zvezdan i Ana su se osamili dok su išle reklame, a on joj je priznao da će je voleti do kraja života, dok mu je ona suznih očiju brisala suze nakon što ga je smirila. U jednom momentu joj je Slavnić stavio glavu na krilo, očigledno tek shvativši kakav pakao joj je priredio tokom prethodnih meseci.

- Koliko ti misliš da ne mogu, ja mislim da mogu da ti pomognem da budeš normalna. Samo ja mogu da ti pomognem ovde. Ti ćeš zauvek biti moja i ja ću te zauvek voleti. To nema nikakve veze kako ćemo i šta ćemo. Ti znaš da bih život dao da tražiš bilo šta. Da mogu da vratim vreme...nikad ti ne bih to uradio tako. Kriv sam, pogubio sam se i kriv sam. Nema šta tu. Ne mogu da te gledam takvu, rekao joj Zvezdan i zamolio da joj se uvek nađe tu, i u Zadruzi i napolju.

- Iskrene su ti suze, to vidim. I znam da te iskreno boli. Ali neću sad ništa da ti pričam, odgovorila mu je Ana.

- Nema veze, razbićeš me ti, pa ćeš me razbiti. Nema veze.. Pokušaću da ne uradim ništa. Voleo bih samo da ti objasnim kako ovde funkcionišu stvari i da ne možeš baš da lelujaš. A najbitnija stvar je da te ja najviše volim ovde i da ti ja najviše želim dobro ovde. U životu ti ne bih tražio da mi oprostiš bilo šta, ali traži da ti budem tu. Za bilo koje stvari. I ovde i napolju. I to ću ti pokazati, u suzama je govorio Ani, a ona njemu da je još rano za sve to.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".