Ovan

Ovnovi su usmereni na zadovoljavanje ličnih potreba, pa ne vole da se prilagođavaju drugima. Arogantnim i nadmenim stavom žele da se zaštite od drame i haosa. Veliki su individualci kojima drugi samo smetaju i usporavaju ih, a uz to su nespremni na kompromise, pa je prilično teško da se složite sa njima.

Foto: Profimedia

 

Bik

Bikovi su stabilni i praktični, ali i tvrdoglavi. Previše su grubi da bi uvažavali ponašanje drugih ili uzeli u obzir tuđe potrebe. Teško ih je uveriti u bilo šta i ostvariti s njima normalnu komunikaciju, što ih čini ljudima sa kojima je teško da pronađete zajednički jezik.

Rak

Rakovi imaju duboke osećaje i preterane reakcije. S obzirom da se ne izražavaju dobro i nije ih lako shvatiti, postizanje dogovora sa njima velik je izazov. NJihov kratak fitilj može da eksplodira u bilo kom trenutku i da izađe na videlo u obliku nekontrolisane ljutnje ili plača.

Foto: Profimedia

 

Škorpija

Ovi ljudi često imaju komplikovane odnose. Zatvoreni su i ne puštaju nikoga u svoj najuži krug i tu i dolazi do neugodnih situacija. LJudima se ne sviđa njihova sklonost manipulaciji, što dovodi do raskida mnogih odnosa i prijateljstava.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".