Momak je bezuspešno razdvajao sestre, a kako komšije kažu, ovo nije prvi put da se potuku. Pre toga je bila strašna galama i vređanje: 

- Ovde u iznajmljenom stanu žive Edita i njena majka Florija. Šokirani smo i zgroženi tučom. Sve je snimio komšija koji je izašao na terasu da popuši cigaretu. Međutim, čovek se sad plaši da ga Edita ne pretuče kao svoju sestru zbog toga što se snimak pojavio u javnosti. Ja sam lično čula, jer me je buka u hodniku jako uplašila, kako Edita viče na Indi:"Kakve ti je slike i poruke slao, dr*ljo? Mamu li ti je*em! Sad ih ni ti nećeš videti!" To je bilo tako glasno i neprijatno, jedna komšinica je htela da zove policiju. Ovde ima male dece u zgradi, ima i puno Rusa.- ispričala je jedna komšinica za Kurir i dodala: 

 

 

- Svi su bili istraumirani. Čovek koji ih je razdvajao napolju tu se slučajno zatekao, on je operater koji je nameštao neke kablove. Zato je bio onako zbunjen, nije znao šta ga je snašlo. Da Florija nije čula viku i zapomaganje, možda bi pala i krv. Stvarno ne znam koji im je bio đavo. Eno, i sada stoje delovi telefona koji se razbio kada ga je Edita zafrljačila na beton.

Reči prethodne komšinice potvrdila je druga žena koja tu živi: 

- Eh, sine moj, nije ovo prvi put. Dosad su se samo glasnije svađale i gurkale. Šta ćeš? Jadna Florija sa njih dve, nije ni njoj ženi lako. Mnogo se stresira zbog njih dve, a ni sama nije najboljeg zdravlja.

Jedan komšija ispričao je kakve su bile pevačice dok su bile male: 

- Bile su zlatna deca kad su bile male. Imaju divnu majku, ali kako su porasle, stalno su imale neke nesuglasice i svađe. Edita i njena majka odselile su se pre više od godinu dana, Indi je ostala da živi tu. Ova mala bije ko muško! - završio je komšija.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".