Velika divlja svinja ponovo je prethodne noći primećena kod Fakulteta dramskih umetnosti na Novom Beogradu!

Fotografija divlje svinje koja se opušteno šetala novobeogradskim blokovima širi se društvenim mrežama, a jedna devojka navodi da je pre nekoliko dana imala opasan susret sa tom ogromnom životinjom.

- U subotu sam oko 5 sati ujutru prolazila trotoarom pored FDU kad je iz žbunja iskočila pretpostavljam ista životinja. Nastavila sam da hodam, ali se posle 10 sekundi velikom brzinom i jako agresivno zaletela na mene. Bila je na samo 10 metara od mene. Ja sam odjurila na ulicu bežeči - navodi devojka.

Foto: printskrin Instagram

 

 

Divlja svinja je srećom odustala od daljeg napada.

- Kad sam krenula da jurcam povukla se i otišla. Nije uopšte naivno. Neko može da nastrada nekako. Verujem da ih ima i više tu okolo i da hoće da napadnu iz straha - navodi devojka.

Dvilja svinja, podsetimo, snimljena je otprilike na istom mestu i krajem novembra. Tada je šetala pored ograde jednog gradilišta i iznenada je pred šokiranim vozačem neverovatnom brzinom izletela na ulicu.

Krdo divljih svinja pre toga prepalo je i građane koje su šetali zemunskim kejom u blizini TC "Ušće". Krdo divljih svinja trčkaralo je na stazi koja vodi ka hotelu "Jugoslavija".

Divlje svinje inače nisu retkost u Novom Beogradu. Najveća staništa divljih svinja u prestonici su na Velikom ratnom ostrvu i na levoj obali Dunava.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".