Tužiteljka je pročitala šta je Brajan pretraživao na svom ajpedu 1. januara, iz sata u sat, a među linkovima su i sledeći "Kada leš u raspadanju počinje da smrdi", "Možeš li biti osuđen za ubistvo bez tela", "Kako možeš da naslediš nekog ko je nestao"...

Tužiteljka je rekla da je 2. januara uz sredstva za čišćenje kupio i zaštitno odelo i tri tepiha.

Trećeg januara pokupovao je i kante za smeće, a na internetu je razgledao link kako soda bikarbona može da zamaskira miris tela u raspadanju. Četvrtog januara istražioci su u njegovom "volvu" zatekli oborena zadnja sedišta i zadnji deo obložen najlonom.

Prema nekim izveštajima tamošnjih medija, Brajan je navodno raskomadao Anino telo i spalio ga, ali to još niko nije zvanično potvrdio.

Foto: Tviter/printskrin/@WCVB

 

 

 

Volš će se sledeći put pojaviti pred sudijom 9. februara.

Podsetimo, Ana Volš je poslednji put viđena 1. januara, a njen suprug je tek posle tri dana prijavio njen nestanak. I dalje se ne zna šta se zaista desilo Ani.

NJen muž Brajan Volš uhapšen je u nedelju zbog ometanja istrage, a nedavno se pojavila njegova majka Dajana Volš koja je primećena ispred kuće nestale Srpkinje iz Masačusetsa.

Fotografije pokazuju ženu koja nosi sivi kaput dok se šeta u blizini kuće 7. januara, prema rečima komšije i još dvoje meštana.

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".