Mina je prokomentarisala i aktuelan ljubavni trougao Dalila, Dejan Dragojević i Filip Car koji je jedna od glavnih tema zadrugara.

Foto: Jutjub printskrin/Amidži šou

 

- Ružno mi je što se to dešava. Ispada da prodaješ svoj brak zbog stvari koje nisu vredne, pogotovo ne sa osobom koja ne vrednuje ni sebe ni svoju porodicu, a kamoli žene. To je Car, mene ne može više da dotakne ništa što izgovara za mene. U životu se sve vraća, vratiće se i njemu kad tad. Mislim da mu sleduje haos, platiće svoje greške - rekla je Mina.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

Vezu njenog bivšeg dečka Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović, Mina ovako vidi:

- Može iz tog inata da se stvori ljubav, ali ni približno velika kao naša. Svaki dan me spominje, ali gledam da se ne oglašavam i ne sudim. Prva sam pravila greške u rijalitiju. Te stvari nisu dobre za njih, Mensur je malo izgubljen, ja znam da se on godinu dana lečio i pokušao da zaboravi na mene. Milica je još mlada, mislim da je nesvesno ušla u taj odnos i to pominjenje mene je njoj napravilo mnogo veći problem - kaže Mina.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- Isplivali su dokazi da je ona vodila našu fan stranicu, a onda ode kod Darka i kaže da nije pratila. Ali, nije joj za zameriti jer ima samo 17 godina - priča Mina.

Potom je prokomentarisala odnos Tare Simov i Mateje Metijevića:

- Tara mi je slala poruke da je i dalje zaljubljena u Mateju. Rijaliti je tek počeo, mislim da će na kraju i Tara i Mateja pokleknuti i da će se na kraju vratiti to nešto što nisu završili - rekla je Mina. 

 

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".