Miša je u ovoj sceni neprestano nudio Đoku sa kafom i sokom.

Ovaj lik tumačio je otac Glumac Tomislav Trifunović koji danas ima 75 godina, a i neprestano učestvuje u glumačkim projektima. Retko ko  znao da je on otac legendarnih glumaca.

Sergej na društvenim mrežama neretko objavljuje njegove fotografije, a sa svadbe brata Branislava postavio je selfi sa ocem i majkom.

Tomislav je igrau u Narodnom pozorištu u Kruševcu, ali i u užičkom pozorištu. Pored pomenute serije Tomislava smo viđali i u serijama Nemanjići, Dug moru, Koreni...

Zanimljivo je da Tomislav glumi i u ostvarenju Kad porastem biću kengur, neprevaziđen film koji generacija iznova i iznova gledaju, a on se tamo ostvario u ulozi Bracinog oca, odnosno, Sergej i Tomislav u kultnom flimu igraju oca i sina.

Inače, Banetova i Sergejeva majka, Slobodanka Trifunović, takođe je u mladosti bila talentovana glumica koja je posvetila svoj život porodici i deci i odrekla se svoje karijere.

- Bila sam najbolja glumica u školi, dobijala sam nagrade za recitovanja i pisala pesme. Ne žalim što nisam otišla u glumice, a tek bi onda bila luda kuća Trifunovića - našalila se Slobodanka jednom prilikom.

(Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".