Najveći uspeh Katarine Grujić bio je taj kada je svoju ljubav sa svojim izabranikom Markom Gobeljićem ozvaničila brakom.

- Godina za nama bila je i više nego uspešna i lepa na svim poljima. Bila bih neskromna kada bih rekla da mi je nešto falilo. Marko i ja smo se venčali pred bogom u Hramu Svetog Save. Tamo smo krstili i našu ćerku. U ovoj godini smo proslavili njen prvi rođendan, a slavili smo i poslovne uspehe - izjavila je Katarina, i nastavila:

- Od kada je Katja došla na ovaj svet, Marko i ja ne prestajemo da zahvaljujemo Bogu. Ona je ceo naš svet i ništa s njom ne može da smer

 

 

Ne krije da kad god ima vremena odlazi u crkvu, ali i koju to molitvu priželjkuje da joj bog usliši.

- U crkvu odlazim, ali čin ispovedanja je intimno pitanje i samo moja stvar - kaže Grujićeva i dodaje:

- Želimo da Katji podarimo brata ili sestru, ili oboje, ako bi bili blizanci. Molimo se Bogu i radimo na tome.

Katarini posao ne dozvoljava da Novu godinu provede sa porodicom, ali zato za vreme drugih praznik

- Za mene, Nova godina odavno nije praznik, možda baš zbog toga što je provodim radno. Poslednjih deset godina uveseljavam druge ljude i trudim se da njima bude lepo. Vremenom sam počela da uživam u tom osećaju - kaže pevačica.

Katarina se osvrnula i na temu tradicije i običaja tokom praznika.

- Ne mislim da se tradicija izgubila. Živela sam i živim u porodici u kojoj su tradicionalne vrednosti izuzetno važne. Tako ću vaspitavati i svoju ćerku. Ona već uči, gledajući svoje roditelje. Kao mala ljutila sam se kada ne bih našla novčić u česnici. Znala sam i da zaplačem ali i da se smrtno naljutim na onog koji ga je dobio- kroz smeh priznaje pevačica.

Ona ne krije da je Marko romantičan, ali da ni ona ne zaostaje.

- Romantični smo. Jedno drugo često iznenađujemo. Mnogo je romantičan, i to čini na svakodnevnom nivou pa mi nije lako da se odlučim. Ako bih ipak morala da izdvojim jednu stvar, onda bi to definitivno bila prosidba pod vedrim nebom - kaže Kaća i priznaje da je egoista.

- Sebe obožavam, jer smatram da samo onaj ko je dobar sebi može da bude dobar i onima oko sebe. Ako je to egoizam, onda jesam - dodaje ona.

 (Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".