Ivanu Krivokapić (26) je pronađena mrtva u stanu na Zvezdari. Telo studentkinje je pronađeno kada su njena braća nasilno ušla u stan, nakon što se ona nekoliko dana nije javljala na telefon.

NJena smrt se vodi kao sumnjiva, dok u stanu nema tragova borbe i premetačine, a pronađena je sa otkopčanim pantalonama i podignutom bluzom.

J. G. G. koji je bio na poslednjim fotografijama sa Ivanom, a objavio ih je u subotu na Fejsbuku nakon što je njeno telo pronađeno.

Foto: Printskrin Fejsbuk

 

Fotografije su najverovatnije nastale u zimskom periodu s obzirom da je J. G. G. u zimskoj odeći, ali i da je prisutna jelka, kapa Deda Mraza i drugi novogodišnji aksesoar.

Novinari "Republike" su stupili u kontakt sa J. G. G., a tom prilikom im je prirodu njihovog odnosa okarakterisao kao prijateljski, kao i da je za nju bio spreman život da da i da su svakodnevno komunicirali.

- Ivana i ja smo se čuli svaki božji dan, čak i zore dočekivali . Imala je problem sa spavanjem - rekao je J. G. G. za "Republiku".

Foto: Printskrin Fejsbuk

 

Nakon toga su ga novinari "Republike" pitali da li je imala dečka, a on je rekao da je nikada nije pitao ima li nekoga.

On se od Ivane oprostio sledećim rečima:

- Anđele moj. Počivaj u miru, neka ti je laka crna zemlja. Svi smo mi alahu, i njemu se vraćamo - napisao je on na svom Fejsbuk profilu.

(Republika)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".