Šta astrologija kaže o Jarčevima? Ona ih određuje kao najodgovorniji znak Zodijaka. Praktičan znak koji krasi disciplina, potreba za sigurnošću, ali i tvrdoglavost.

Uz sve kvalitete koje Jarac prirodno poseduje, u stanju je da postigne ono o čemu većina može samo da sanja.

Oni su ambiciozni, nežni i originalni. Često su na rukovodećim pozicijama jer barataju činjenicama i ne podležu emocijama.

Vole da organizuju, strukturišu i imaju potrebu da zapovedaju i na poslu i kod kuće. Ali tu su i one dobre osobine: studiozni su, neguju obrazovanje i ne odriču se svojih uverenja. Ponekad imaju velike težnje a ponekad ih principi, lojalnost i poštenje sprečavaju da ostvare svoje ambicije. Znaju i da preuzmu previše odgovornosti na sebe.

Foto: Profimedia

 

Jarčevima je važna karijera i oni imaju sposobnost da se nose sa tešim ljudima pre svega zato što su vrlo trpeljivi i skloni kompromisima. Oni nisu osobe koje baš vole promene i teško prave radikalne promene u svom životu. U poslu znaju nekada i da sakriju emocije ali i da upotrebe šarm u cilju napretka u karijeri.

Astrološka analiza 1. januara predviđa da su u pitanju osobe koje imaju svoj jedinstveni stil rada. Stalno menjaju sebe, i to je sjajno. Lepota koju posedujete dolazi iznutra. Međutim, skloni su da vide stvari kroz ružičaste naočare uglavnom zbog svoje nezavisne prirode.

Foto: Profimedia

 

Danas rođendane slave glumica Eva Ras, bivši košarkaš LJubodrag Duci Simonović, reditelj Srđan Dragojević, političar Ivica Dačić...

Pored njih, 1.januara rođeni su i prvi direktor FBI Edgar Huver i pisac knjige „Lovac u žitu“ DŽerom Dejvis Selindžer.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".