Prema njenim rečima sa svekrvom je već prošla 'turbulentno' razdoblje nesuglasica, a tek je nedavno napokon uspela sa njom da izgradi dovoljno pristojan odnos.

Nakon što su ona i suprug pronašli svoje odštampane fotografije, saznali su da svekrva namerava da ih pošalje na preko 100 adresa, od kojih su njima mnoge nepoznate i ni ne poznaju većinu ljudi koji će ih primiti. Zato su je zamolili da to ne radi, ali ona je njihovu molbu potpuno izignorisala, kao da ih nije ni čula.

Žena je na grupi "Munsnet" objasnila i zašto joj je privatnost toliko važna, rekavši da se namerno udaljila od nasilnih članova svoje porodice. Zato je par i na venčanje pozvao samo najdraže prijatelje, a svoje fotografije nikada nisu delili ni na društvenim mrežama.

Foto: Profimedia

 

- Stvarno cenimo svoju privatnost i ne sviđa nam se što radi protiv naših želja po milioniti put! - napisala je.

- I ja bih na tvom mestu bila ljuta, pogotovo ako sam je zamolila da to ne radi... - napisala joj je jedna korisnica na Munsnet-u.

- Nastavila bih da je viđam jer ne bih želela da muž ne može da viđa mamu, ali nikad joj više ne bih verovala i bila bih puno opreznija sa njom - dodala je.

- To je potpuno nepoštovanje s njene strane - složila se druga, prenosi britanski Miror.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".