Samo ovog petka, kako je zvanično saopšteno, poginulo je najmanje četvoro ljudi, dok je povređeno 17 osoba. U poslednja dva dana dve osobe su izvršile samoubistvo.

Vozač "audija" O. J. (48), koji je danas teško povređen, kada se njegov automobil oko 16.30 sati prevrnuo i zapalio na auto-putu kod Katuna, podlegao je povredama u večernjim satima.

Kako se kasnije saznalo, radi se o uglednom niškom privredniku, vlasniku lanca trgovinskih objekata u Nišu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Dva samoubistva

Samo u poslednja dva dana dve osobe su izvršile samoubistvo, dok je, prema zvaničnim podacima, dvoje spaseno nakon pokušaja suicida. Spasa, nažalost, nije bilo za muškarce iz Mladenovca i Alibunara.

Prema pisanju medija, M. V. (66), obesio se u četvrtak u dvorištu kuće u Mladenovcu. NJegovo telo je poslato na obdukciju.

Večeras je došlo do tragedije i u mestu Nikolinci u opštini Alibunar, kada se za sada nepoznati meštanin razneo ručnom bombom, takozvanom kašikarom. Kako se navodi, sve se odigralo u u njegovoj kući i nije bilo drugih žrtava.

Pokušaj samoubistva dogodio sinoć oko 23 sata, kada je M. M. (36) iz Beograda, pucao sebi u slepoočnicu na Radan planini, tačnije ispred planinarskog doma, gde je došao sa suprugom na dvodnevni odmor. Naime, pucnju u slepočnicu nije prethodila svađa i rasprava, pa razlog pokušaja samoubistva i dalje nije poznat.

Nažalost, još jedan pokušaj suicida, dogodio se danas kada se muškarac (61) upucao pištoljem u grudi, u kupatilu svoje kuće u Nišu. On je sa teškim telesnim povredama prevezen u Univerzitetski klinički centar, gde mu je odmah odrađena kompletna dijagnostika i torakodrenaža, i trenutno je stabilnih vitalnih parametara.

Pucnjava u Tutinu

Policija u Tutinu, večeras lišila je slobode M. Ć. iz istog grada, zbog sumnje da je ispalio više hitaca u jednom butiku i tom prilikom ranio sugrađanina

Taj deo grada bio je blokiran, a ekipe Hitne pomoći izašle su na lice mesta i povređenog prebacili u bolnicu.

Motiv pucnjave još uvek nije poznat.

Udes za udesom

U nesreći koja se dogodila u ranim jutarnjim satima između Novog Bečeja i sela Bašaid kod Kikinde, poginuo je LJubomir M. (62) iz Bašaida. On je nastradao kada je kombi koji je na posao prevozio još petoricu radnika, sleteo s puta i prevrnuo se.

Danas oko 18 sati se dogodila još jedna saobraćajna nesreća u Mileševskoj ulici na Vračaru, u kojoj je povređen muškarac star 33 godine.

A samo još jedna nesreća u nizu, dogodila večeras oko 19.40 sati na ulazu u Budisavu iz smera Kaća, kada su se direktno sudarila dva vozila. Prema prvim informacijam povređene su dve osobe.

Prevrnuo se autobus pun đaka

Autobus sa đacima koji su putovali iz škole na relaciji Stara Pazova - Krnjaševci prevrnuo se danas oko 14 sati kod Vojke. Petoro đaka povređenih u saobraćajnoj nesreći kod Vojke trenutno se nalazi na u Univerzitetskoj dečjoj klinici Tiršova. Jedan učenik (14) je zadobio teže povrede. Za sada, međutim, nisu poznati detalji u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem, kao ni u kojoj bolnici se nalazi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Saobraćajna nesreća se, prema nezvaničnim inforamcijama, dogodila kad je vozač autobusa Predrag A. izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta. Kako se sumnja, na njega je potom naleteo automobil iz suprotnog smera koji je nakon sudara završio u kanalu.

Povrede je zadobio i vozač automobila. Navodno, vozač autobusa je nakon nesreće razbijao prozore da deca mogu da izađu.

Poginuli na radnom mestu

Voz je jutros udario muškarca (60) na Železničkoj stanici u Ripnju. On je s teškim povredama prevezen u bolnicu.

Radnik na izgradnji brze pruge poginuo je juče nešto pre 9 sati u Novom Sadu. Još jedan nesreća dogodila se na radnom mestu, samo pola sata kasnije.

Turski državljanin podlegao je povredama nakon pada sa 10 metara visine na gradilištu u Novom Pazaru.

(Blic)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".