Vesna je priznala da  je sama sebi uplaćivala radni staž i da su za nacionalnu penziju potrebne zasluge. Pevačica ih ima, ali se nije prijavila za penziju: 

Foto: ATA Images

 

- Nisam pratila, nisam ni zagledala zašto su oni zaslužili a mi nismo. Ali neka njih, ti koji dobiju nacionalnu penziju nemaju i neki drugi izvor prihoda. Mi još uvek dosta dobro radimo i mislim da ću do kraja mog života raditi jer drugačije neću moći. Ja kažem neću više i ne mogu i onda budem kući 7 dana i razbolim se. Čim uzmem mikrofon i zapevam meni posle toga nije ništa i to tako traje 3-4 dana do sledećeg pevanja. Što znači da pevanje leči - istakla je Zmijanac.

Vesna takođe dobija prihode od Jutjub kanala koji joj je otvorila ćerka Nikolija: 

- Ti koji primaju nacionalne penzije moraju da imaju zasluge. Da sam se bavila time sigurno bih dobila i ja. Videla sam da za nju treba prema nekom spisku hiljadu i nešto koncerata, solistički što i ja imam. Mada ja to nikada nisam tražila, ja imam normalnu penziju što sam sama sebi uplaćivala. Takođe i dosta toga stiže sa mog Jutjub kanala što mi je obezbedila Nikolija. Dugo je do tada neko drugi to uzimao.

BONUS GALERIJA: Goca Tržan - retrospektiva karijere

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".