Međutim, u nekadašnjem domu pevačice u Donjem Bunibrodu danas nema nikoga. Kada joj je deda preminuo, Milica je posle nekoliko meseci odlučila da baka Radu smesti u starački dom u Beogradu, kako bi se češće viđale.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

 

 

Kako pišu mediji, visoke kapije pevačicinog doma na jugu Srbije krije se malo dvorište i skromna kuća okrečena u roze. Iako već duže tu ne živi niko, dvorište je sređeno, te je trava bila sveže pokošena, zasađeni su vinova loza i tuje.

Prostrana kuća, sa dva ulaza, zelenilom, seoskim putem, je sve ono u čemu je Pavlovićeva uživala kao devojčica, sve dok se nije preselila u Beograd. Prema rečima meštana, Milica nikada nije dozvolila da njenim najmilijma nešto nedostaje, te je redovno ulagala u ovu kuću.

- Baka nije ovde, ona je u staračkom domu još od februara. U novembru je umro deda Vladimir i Milica je shvatila da je najbolje da baku povede sa sobom u Beograd, što zbog korone, ali i jer će tako najbolje moći gotovo uvek da bude kraj nje.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

 

 

- Videli ste sigurno koliko često objavljuje slike sa njom i da ju je vodila u Beograd.Tako je odlučila i da ona ostane tamo. Baka Rada i deka Vladimir su ceo život posvetili njoj, i ona je na neki način rešila da je zbrine, a u ovom domu, gde boravi, pružena joj se sva moguća nega - rekao je nekadašnji prvi komšija Milice Pavlović.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".