Dragana je u svojoj televiziji u Požarevcu ugostila brojne prijatelje i kolege koje su došle na snimanje novogodišnjeg programa. Među njima pojavila se i Seka Aleksić sa kojom nije bila u komunikaciji dest godina. Dragana se jako obradovala Sekinom dolasku, ali je i progovorila prvi put o razlogu prekida kontakta. 

-Seka i ja nikada nismo bile prijateljice. Mi smo bile dobre koleginice. Retko smo se viđale, samo na snimanjima, ali smo bile drage jedna drugoj. Ona je meni oduvek bila jako simpatična, luckasta. Ona je iz Bosne kao i moj suprug, i tu se napravila lepa konekcija. Onda smo ispale prilično naivne i dozvolile da nas takoreći posvađa plasirana priča kako je Seka rekla za mene neke ružne stvari, koja nije ni bila istinita. Nažalost, poverovala sam i to me je zabolelo. Jako su to uverljivo uradili i ja sam ispala naivnija od Seke i poverovala sam u te priče. Kad smo se čule ona je bila ljuta jer sam ja mogla da poverujem u to i onda smo zaćutale bez ružnih reči.-izjavila je Dragana i dodala: 

Foto: ATA images

 

- Ja sam ćutala jer me je zabolelo to u šta sam poverovala, a ona jer je bila ljuta kako mogu to da pomislim. Letos na aerodromu sreli su se moj suprug Toni, Seka i njen suprug Veljko. Pozdravili se kao da ništa nije bilo. Bosanska veza. Ja sam već bila odletela i Toni mi se posle javio i rekao da se ispričao sa Sekom, na šta sam ja kazala - super. Kad je došlo vreme za snimanje novogodišnje emisije, ljudi sa televizije su je pitali da li bi došla i ona je rekla da sa zadovoljstvom želi da dođe. Ne postoji tu nikakav spektakl. Prirodna priča, tako je trebalo da bude. Ja sam srećna jer ne volim da imam neprijatelje, a ni negativnu atmosferu, posebno ne sa mojim koleginicama.

Moguće je i očekivati duet sa koleginicom. 

-Iskreno, ja duete mnogo volim. To mi je interesantno. Dosadilo mi je da snimam solo pesme. Koliko je divno što sam u startu imala dobre pesme i solističku karijeru, sa druge strane nedostaje mi druženje sa kolegama. Onda kad se snimaju dueti mi se druižimo, pa se desi i neki zajednički koncert i bude super. Ako se pojavi dobra i pesma, ja sam raspoložena, naravno.

Foto: ATA images

 

Kada su u pitanju druge "svađe", Dragana je naglasila da ona nije počinila ni jednu svađu:

-Ja nisam otkopavala nikakve ratne sekire. Niko nije čuo ni jednu jedinu ružnu reč iz mojih usta za bilo kog kolegu ili koleginicu. Da jesam, postojao bi nekakav dokaz, a ako ne postoji, to znači da níko za mene ne može da kaže da sam bila konfliktna. Ako je neko drugi to radio, na njemu je da te ratne sekire zakopa. Ja sam uvek za mir.

(Svet)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".