Anabela se tokom svog pevačkog uzdizanja suočavala sa brojnim privatnim i poslovnim izazovima. Ona je osetila potrebu da se zahvali svojoj publici koja je prati već trideset godina i pruža joj ljubav i podršku.  

Iako je dosta prošlo, pevačica smatra da je još uvek u punom sjaju stvaranja i da neće još ići u penziju: 

Foto: ATA images

 

- Kako nam se bliži kraju ova godina, tako mi naviru snažne emocije. Kako da ispoljim sve ono što osećam prema sebi prvenstveno, prema svojim najmilijima? Prema svojim saradnicima, prema vama koji pevate sa mnom ma gde bila, prema onima koji me prate, šalju lepu energiju i reči hvale. Ja nemam dovoljno jaku reč da opišem koliko sam zahvalna na prošloj godini, na svima vama koje sam nabrojala.

- Neko je nekad možda pomislio da sam za bacanje, prva sam ja to pomislila. Ali eto, nisam! Bog mi je dao da ponovo zasijam pred svima vama i da se osećam vrednom, da iz nastupa u nastup, iz grada u grad odlazim sve zadovoljnija, praćena vašim iskrenim osmesima, mahanjem, odobravanjem da vam je bilo dobro sa mnom“, napisala je Anabela na Instagramu i poručila svojim fanovima da će uskoro snimiti i novu pesmu.

(Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".