Crveno-beli su bili bolji, a utakmica se završila rezultatom 97:88 i to posle dva prekida - zbog tuče igrača i pražnjenja tribina.

- Razmisliću dobro da li ću igrati za reprezentaciju, jer se jednom šampionu ovako ne sudi - izjavio je Bogdanović posle utakmice.

- Ja sam Srbin, osećam se tako, a kada vidim da se ovde ne poštuju najbolji, da nemam autoritet kao reprezentativac, razmišljam o tome da li da igram za nacionalni tim ili ne. Neka im onda igraju DŽenkins, Lazić, Simonović - dodao je Bogdanović.

 

Tada je usledila konferencija za medije na kojoj su bili prisutni Duško Vujošević i Bogdan Bogdanović. Novinari su pitali Bogdanovića da prokomentariše svoju izjavu, a onda je ekpresno reagovao Duško Vujošević koji je rešio da zaštiti svog pulena.

Dule je sklonio mikrofone od Bogdanovića i konstatovao da je on: "Završio sa odgovorima!" Posle pitanja spikera upućenog novinarima da li ima još pitanja za Bogdana, u sali je nastao muk.

Spiker je poručio košarkašu da ide u svlačionicu na tuširanje, ali je Vujošević rekao Bogdanu da sedne i sačeka kraj konferencije.

Foto: N. Paraušić

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".