Larisa Rikelme, najpoznatija navijačica sa Svetskog prvenstva održanog 2010. godine, otkrila je za koga navija na ovogodišnjem Mundijalu. 

Atraktivna Paragvajka postala je poznata širom planete zahvaljujući svojim atributima koje je isticala na tribinama tokom šampionata sveta u Južnoj Africi. NJene fotografije sa mobilnim telefonom u dekolteu obišle su ceo svet i ona je stekla trenutnu planetarnu popularnost.

Paragvajka je znala to da iskoristi i unovčila je svoj izgled. Tako je osvanula i na naslovnoj strani časopisa Plejboj, a postala je i zaštitno lice mnogih brendova, koji su se utrkivali da ih ona reklamira.

Foto: Profimedia

 

Tokom tog šampionata sveta bila je jedna od najtraženijih ličnosti na svetu na Guglu i društvenim mrežama, a njene fotografije delile su se masovno širom zemljine kugle. Mnogi su zbog nje počeli da navijaju za Paragvaj jer je iz utakmice u utakmicu izgledala sve atraktivnije.

Foto: Profimedia

 

Paragvaj se ove godine nije plasirao na Mundijal, te je mnoge zanimalo za koga sada navija atraktivna Larisa. 

Ona je sada otkrila odgovor na to pitanje i na svom Instagram profilu objavila je fotografije u bojama Brazila. Interesantno je da je telefon ponovo završio u njenom dekolteu.

Larisa redovno deli svoje fotografije sa obožavaocima, a na Instagramu je prati skoro 2 miliona ljudi. Ona danas ima 37. godina, a i dalje je u odličnoj formi. U nastavku teksta pogledajte kako danas izgleda najpoznatija navijačica na svetu.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".