Nataša Ninković, majka je dva sina, a kako je jedina pripadnica lepšeg pola u svojoj porodici, okružena je muškom energijom. Glumica ističe da joj ljubavi u braku sa Nenadom Šarencem i njihovim blizancima Lukom i Matijom ne manjka i da bi ipak volela da i treće dete bude sin.

Kako je ispričala u emisiji Sceniranje na Kurir televiziji, samo je njena mama tužna što Nataša nema ćerku.

- Ona kaže da ja ne znam šta znači imati ćerku. Rekla sam joj jednom, pošto su te sahrane u Trebinju jako tužne, da ću stvarno da potpišem da, kad budem umrla, niko ne plače, nego da puste neku muziku koju sam volela, nek puste to. A ne da mi nabrajaju šta sam sve radila, to ne… Samo muzika i da niko ne plače. A moja mama mi kaže: 'Kad nemaš ćerku, ne boj se, nećeš imati ni ko da plače'. Toliko smo se smejale tome - ispričala je lepa glumica i otkrila kakva će svekrva biti:

- Biću i dobra svekrva, kad ja vidim da su moja deca srećna, i ako je to njihov izbor, ja ću to da poštujem. Moja ljubav je sloboda, nije posesivnost.

Foto: V. Danilov

 

 

Brak Nataše Ninković nije uvek bio skladan, što je normalno i slučaj je kod većine parova. S godinama, međutim, glumica i njen izabranik uspeli su da pomire senzibilitete i spoje različitosti. Najviše ih oboje raduje kada odu u vikendicu Natašinog prijatelja i kolege Vojina Ćetkovića. Tamo uče da pecaju, uživaju u cvrkutu ptica i pogledu na reku.

- Sve je manje razmirica. Kada sam srećna, smejem se. Kada me nešto dotakne, plačem. Kada se osećam ugroženo, branim se i tada gađam direktno u g... Preosetljiva sam, uporedo teška, ne ko jedan nego ko tri tuča. Mislim da Nenadu nije loše kraj mene. Mi Hercegovci smo bistri i teško savitljivi, ali ja umem da kažem izvini - izjavila je glumica jednom prilikom.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".