Jovana Jeremić gostovala je u jednoj emisiji i tom prilikom ispričala, po prvi put, da je bila ucenjivana od strane jednog starijeg političara koji, kako kaže, više nije na vlasti.

- Neko sam ko je prošao mnogo težak put, znam da napravim razliku između poslodavca koji te maltretira i poslodavca koji te poštuje. Mislim da je Bog hteo da prođem kroz neki težak period kako bih naučila da cenim - započela je svoju priču Jeremićeva.

Foto: Jutjub printskrin/Premijera

 

- Tako sam došla do prvih ucena, s*ksualnih ucena. Bilo ih je od strane političara tadašnje vlasti, to nikada nigde nisam pričala. Oni su jako dobro znali moje roditelje, dolazili su u restoran mojih roditelja. Ovo nisam nigde pričala, u pitanju je jedan stariji političar koji nije više na vlasti. Nailazile su razne ucene, ponude koje su ispod časti za jednu devojku. Mnogi su mislili da ću ja zbog para sve uraditi - ispričala je Jovana Jeremić.

Foto: ATA images

 

- Tajna mog uspeha je rad. Ispričaću vam sada sve iskreno, još kada sam bila na fakultetu ja sam svom ocu rekla da ću biti najpoznatija i najcenjenija voditeljka u Srbiji. Tata nije verovao. Smejali su mi se tada svi, a ja sam ih demantovala. Od 14 godine sam znala da je televizija moj život. Retka sam od onih koji dobro zarađuju od ovog posla - rekla je voditeljka.

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Jovane Jeremić - voditeljka koja u svakoj emisiji iznenadi gledaoce

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".