Željko je otkrio da koristi botoks, koji uglavnom primenjuju žene da bi podmladile izgled lica i sprečile nastanak bora. Međutim, pevač ovaj tretman primenjuje na drugom delu telu.

Foto: ATA images

 

 

- Ja sam se botoksirao u predelu stomaka da bih smršao. Poznato je da se botoks koristi u borbi protiv kilograma pošto se tako težina može smajiti na lak i dobar način - rekao je Željko.

Inače, pevač je nedavno imao veliki problem s kilogramima, pa je u jednom trenutku dostigao trocifreni broj na vagi, što je shvatio kao svojevrstan alarm, pa se bacio na poseban režim ishrane da bi se sa stotinu kilograma, koliko je imao, vratio na normalu.

Samardžiću je to pošlo za rukom, pa je pored stare kilaže vratio i dobro poznati imidž.

Iako su svi bili iznenađeni kada je pustio bradu i brkove, on nije želeo da menja svoju odluku zbog mišljenja drugih. Sada, kada su se mnogi navikli na njegov jedinstven izgled, pevač je odlučio da je došlo vreme za promenu.

Samardžić je nedavno obrijao bradu i brkove, koji su, prema mnogim mišljenjima, bili njegov zaštitni znak, te sada izgleda kao Željko od pre nekoliko godina. Na Instagram profilu podelio je fotografiju na kojoj je predstavio svoj novi-stari imidž. NJegovi pratioci bili su oduševljeni njegovim povratkom na stari izgled, te su mnogi prokomentarisali da je bez brade i brkova "pravi Željko".

- "Bravo, konačno onaj stari Željko", "Brada je imala svoje čari, ali ovo si ti", "Sada ste super, pravi dasa, a pre ste mi ličili na nekog čikicu" - bili su samo neki su od komentara ispod Željkove objave.

(Republika)

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".