Producent "Zvezda Granda" i voditelj emisije "Nikad nije kasno" Žika Jakšić pre nekoliko godina razveo se od voditeljke i pevačice Dajane Paunović, ali ona nije bila jedina poznata dama u njegovom životu.

Pre braka sa Dajanom Žika se nekoliko godina zabavljao sa pevačicom Slavicom Ćukteraš. Žika i Slavica su stupili u romansu na početku njene karijere i dugo su je krili od medija..

 Sada je na Instagram stranici koja čuva uspomene poznatih isplivala je fotografija kada su Slavica i Žika bili u ljubavi.

 

Žika dugo nije pričao o Slavici, ali ju je nedavno spomenuo kada je pričao o zvezdama "Granda" koje nisu ispunile njegova očekivanja.

- Meni je žao što neki od njih nisu dohvatili svoj maksimum, zbog svoje neprofesionalnosti ili zbog svog odnosa prema poslu koji nije bio primeren u datim trenucima. Samo mi je toga žao. Mislim da je Tanja Savić imala mnogo veći potencijal od onoga što je napravila, isto mislim i za Slavicu, da je ona mogla još malo da napravi, ali to je život - rekao je Žika tada u emisiji "Exkluziv" prošle godine.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".