Meč nije ni počeo, a došlo je do žestokog obračuna između navijača dve reprezentacije. 

Kako prenosi "Albanian daily news", do okršaja dveju grupa huligana došlo je uoči prvog sudijskog zvižduka, a razlog za sukob još uvek nije poznat.

Takođe, "Indeks Online" prenosi da se grupa navijača "Plisat" sukobila sa navijačima Italije. Albanci su želeli da preskoče zaštitnu ogradu i fizički se obračunaju sa gostima iz Italije, što im nije dozvoljeno.

Obezbeđenje im nije dalo da pređu preko staklenog zida koji razdvaja tribine, a sa druge strane čulo se "Srbija, Srbija"!

Jedan od navijača koji su uspeli da se domognu vrha ograde na to je dogovorio srednjim prstima, ali je to bilo sve što je mogao da uradi u ovom trenutku.

Radile su pesnice, kaiševi, u masi je bilo ljudi sa decom, a sigurno da će tek isplivati novi video materijali i da će biti pokrenuta velika istraga.

Nakon što su se strasti konačno smirile, a sudija posle većanja odlučio da se meč ipak odigra, "azuri" su odneli ubedljivu pobedu iz komšijske prestonice rezultatom 3:1.

Podsetimo, nedavno se dogodio sličan sukob između navijača Rumunije i Bosne i Hercegovine. I oni su u jednom trenutku upotrebili povike o Srbiji kako bi iznervirali goste. Prisetite se kako je to izgledalo:

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".