Dijana Đoković izjavila je da pred spavanje voli da se pomoli za najmilije, pogotovo za najstarijeg sina kada se suočava sa poteškoćama:

- Pred spavanje izgovaram molitve, u zavisnosti od toga kome su namenjene. Obavezna je i zahvalnost, za svaki dan koji sam provela s nekim, bila to deca, prijatelji, svejedno. Kada je reč o Novaku, šaljem neku misao ili poruku koju on možda može i da čuje. Meč sa Federerom na Vimbldonu 2019. bio je najtraumatičniji koji sam ikada doživela, svi su bili protiv njega, zviždali su mu... U trenutku kada je Federer imao meč loptu, dodirnula sam krst koji zajedno sa reketom nosim na lančiću i rekla “Možeš ti to”. Tako je i bilo. Ima tu nečega. Kažu da je majčinska molitva najjača molitva. Upućujem je svojoj deci, bilo da je reč o Novaku, Marku ili Đoletu.

Foto: Profimedia

 

Kada se nađe u tako teškoj situaciji i pred publikom koja mu nije naklonjena, Dijana oseća kako se Novak u tom trenutku oseća:

- Više puta smo ga gledali kako pati, kako ne može da diše, krvavih nogu... Možda se to na televiziji ne vidi, ali ja vidim, vidim mu izraz lica, prepoznam u kakvom je stanju kad izađe na teren. Kad stavi onaj peškir preko glave, pa kad ga skine, ima sasvim drugi izraz lica.

Foto: Ben Curtis/Tanjug/AP

 

(Helo)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".