U javnosti isplivala je informacija da poznata starleta Stanija Dobrijević želi da se uda za svog verenika sa kojim je nekoliko meseci u vezi. Ona je u ovu romansu ušla posle veze sa Markom iz koje je izašla razočarana, a sadašnjeg verenika je upoznala tokom te veze: 

- Stanija je odlepila za njim! Ponaša se kao da nikad ranije nije bila zaljubljena. Upoznali su se u Majamiju preko zajedničkog prijatelja još dok je ona bila u vezi s Markom! Odmah su se rodile simpatije, ali ona s njim nije htela da ima ništa dok ne okonča vezu s Markom. Zato je doputovala u Srbiju i raskinula s Markom! Shvatila je da s njim nema budućnost i nije htela da ga zavlači - otkrila je Stanijina drugarica koja je želela da ostane anonimna. 

Foto: ATA images

 

Starleta se nije nadala da će vrlo brzo uploviti u bračne vode: 

- Mislila je da od nove romanse neće biti ništa ozbiljno, ali on ju je letos iznenadio i došao u Srbiju. Odmah su otišli zajedno na letovanje, obilazili su Italiju, Hrvatsku, Sloveniju... Tamo ju je i zaprosio! -ispričala je detalje drugarica i dodala da je Stanija upoznala verenika sa porodicom: 

- Oni su oduševljeni njime, rekli su mi da je normalan, ozbiljan i imućan, ali da se nikad ne hvali svojim bogatstvom.

Nakon upoznavanja, verenik se vratio u Majami: 

- Stanija je zbog njega po celu noć visila na Skajpu, oboje se ponašaju kao tinejdžeri. Nisu dugo zajedno, ali uveliko pričaju o svadbi! Upravo zbog venčanja nedavno je otputovala u Majami. Planiraju se se venčaju tamo, a na proleće dolaze u Srbiju kako bi napravili veliku mrsnu pravoslavnu svadbu - priča sagovornica.

Foto: ATA images

 

Iako je starleta najavljivala da će ući u "Zadrugu 6", gde je njen bivši momak Marko, novi verenik joj je to zabranio!

- Stanija neće ući u "Zadrugu" zato što joj to ne dozvoljava budući muž. Rekao joj je da nema potrebe više tako da zarađuje, a pogotovo da bude u rijalitiju s bivšim momkom - završava priču Stanijina drugarica.

- Ne želim više da pričam o privatnom životu, opekla sam se više puta ranije... Neka sve zasad bude moja tajna - izjasnila se Stanija u vezi priče o udaji. 

(Informer)

BONUS VIDEO: