Branko Đurić Đura i njegova supruga Tanja Ribič, koja je poreklom iz Slovenije imaju troje dece Zalu Đurić koja je dobila ime na vrlo neobičan način, po jogurtu koji se tada proizvodio i ćerku Elu koja je takođe glumica, kao i sina Filipa.

- Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smeli ni da maštamo o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negde sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu - otkrila je mama Tanja.

Mlada zala ima 24. godine i interesovanja za dramsku umetnost nasledila je od roditelja, a jednom prilikom je istakla da joj je otac podrška:  

- Tata mi najviše pomaže tako što neće da se petlja, jer želi da sama dođem do cilja. I meni je najbitniji put. Tata me nikad nije doveo ni na jednu audiciju, što je super! Sigurna sam da bi pomogao ako bih ga zamolila, ali to ne želim i to me jača - rekla je svojevremeno Zala za Klix.ba i dodala:

- Jedva sam se progurala kroz najtežu gimnaziju u LJubljani, jer mi nije išla hemija, ni drugi predmeti koje je trebalo da učim napamet. Umetnost nije bila cenjena. Svakog dana se zahvaljujem svemiru, svojoj hrabrosti i roditeljima koji su me doveli u NJujork da ostvarim svoj san.

(Blic)

BONUS GALERIJA: Maša Memedović slike sa letovanja 2022

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".