Lusi i Marija Ajlmer rođene su 1997. kao bliznakinje. Međutim, od samog rođenja privlače veliku pažnju i prave pometnju gde god da se pojave zbog činjenice da su sestre i to bliznakinje.

Razlog za to je njihov izgled koji se znatno razlikuje, uprkos činjenici da su bliznakinje. Naime, Marija ima tamnu boju kože, crnu, kovrdžavu kosu i crne oči. S druge strane, Lusi je njena sušta suprotnost, te ona ima prirodno riđu, ravnu kosu, svetlu put i svetlo plave oči.

- Niko nikada ne veruje da smo bliznakinje jer sam ja bela, a Marija tamnoputa. Čak i kada se obučemo isto, još uvek ne izgledamo ni kao sestre, a kamoli bliznakinje. Prijatelji u razredu su nas terali da im donesemo krštenice kako bismo im dokazali da smo zaista sestre - rekla je Marija pre nekoliko godina za američke medije.

Mnogima nije jasno kako je moguće da su sestre bliznakinje sušta suprotnost jedna drugoj, međutim radi se o tome da su njih dve dvojajčane bliznakinje, što znači da su dve jajne ćelije oplođene sa dva različita spermatozoida. Uzimajući u obzir tu činjenicu, iako su rođene u isto vreme, ne poseduju identičan genetički materijal.

NJihova majka takođe nije mogla da sakrije iznenađenje i šok kada ih je prvi put ugledal, ipak ubrzo su joj objasnili o čemu je reč.

- To je za nju bio užasan šok. Nije imala pojma da ćemo biti toliko različite. Kad nas je babica dala njoj u ruke, obe su bile bez reči.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".