Hrvatska voditeljka vodila je emisiju "Najslabija karika" od 2004. godine do 2010. U to vreme važila je za jednu od najpoželjnijih i najlepših voditeljki, ali takođe je bila strah i trepet za učesnike pomenutog takmičenja.

NJoj se javio problem mioma koji je pratila 20 godina i zbog koga je tokom trudnoće morala da miruje. Posle deset godina od porođaja, lepoj voditeljki stanje se pogoršalo tako što je krvarila i imala bolove, a to je uzrokovalo da se izvade jajnici i materica. 

Foto: Printskrin/Jutjub/Najslabija karika

 

-Moja priča počela je 2010, imala sam histerektomiju, dakle imala sam miom koji je rastao. Sigurno 15, 20 godina pratila sam to, i pre nego što sam postala majka imala sam miom, ostala sam trudna bez problema, ali sam morala čuvati trudnoću, verovatno je taj miom uzrokovao to čuvanje i ležanje-ispričala je svoju životnu priču Danijela u emisiji "Dr. Becka".

-Porodila sam se početkom 2000, a 2010. na samom početku morala sam ići na operaciju jer sam imala tegobe, odnosno krvarenja, bolove i nakon toga su izvadili i maternicu i jajnike, izveli ovarijektomiju i histerektomiju- dodala je voditeljka koja je 22-godišnjeg sina Lovru dobila s bivšim suprugom Šimom Vlajkijem, s kojim je bila u braku od 1997. do 2005. godine.

(Dnevno.hr)

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".