Klub sa "Enfilda" od početka sezone ne igra konstantno, a tome su doprinele i povrede ključnih igrača, tvrdi nemački stručnjak.


- Sve počinje sa povredama i problem je što oni fudbaleri koji nisu povređeni igraju prečesto. Fudbaleri, koji se vrate iz povrede igraju često i prerano, tako stoje stvari. Naravno, ove situacije ne mogu da se reše preko noći - izjavio je menadžer Liverpula.

Klop je istakao i da će se neki igrači možda vratiti u tim. što može da bude od pomoći.

- Ponavljam, ne žalimo se, ne kukamo, samo je takva situacija. Kurtis DŽouns se vraća što nam znači. Radujem se utakmici, pozitivan sam. Liga šampiona je u pitanju, Ajaks, velika utakmica. Imamo dovoljno igrača i pokušaćemo da nešto uradimo - zaključio je nemački stručnjak.

Foto: AP

 

 


Menadžer Liverpula ne može da računa na Luisa Diaza, Žoela Matipa, Nabi Keitu, Tijaga Alkantaru, Artura Mela i Dioga Žotu.

Utakmica između Ajaksa i Liverpula biće odigrana večeras od 21 sat u Amsterdamu. Napoli je prvi na tabeli grupe A sa 12 bodova, a italijanski klub je već izborio plasman u nokaut fazu Lige šampiona.

Liverpul je drugi sa devet bodova, Ajaks ima tri, dok je Rendžers poslednji bez bodova. Engleskom klubu je dovoljan bod u naredne dve utakmice da izbori i matematički plasman u narednu fazu takmičenja u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO

KOLIKO ZARAĐUJE KILIJAN MBAPE: Cifre od kojih se vrti u glavi