Za posmrtne ostatke misteriozne osobe, stare između 60 i 75 godina, koja se vodila kao NN, niko se nije javio pa je telo preuzela i na Novom groblju u Trsteniku sahranila Opština Trstenik.

Iz izvora bliskih istrazi saznaje se da za nestalim muškarcem u Starom Trsteniku, čije je telo početkom meseca pronađeno posle utapanja u bunaru u fazi raspadanja, niko nije tragao, a otpala je i sumnja da bi nekim slučajem to mogao biti nestali Milorad Milosavljević, iz sela Poljaci, kome se već dve godine gubi svaki trag.

Obdukcija tela nepoznatog muškarca pokazala je da se nalazilo u bunarskoj vodi dvadesetak dana, ali ni pola meseca kasnije identitet nije utvrđen.

Pretpostavlja se da je smrt nepoznatog čoveka nastupila usled prestanka rada srca, odmah po utapanju u napuštenom bunaru, koji se nalazi na neobrađivanoj napuštenoj parceli pored magistralnog puta Kruševac-Kraljevo na području Opštine Trstenik.

Muškarac nije imao nikakvih dokumenata kod sebe, bio je obučen u plavu jaknu, a nije imao obuću na sebi već je u bunar dospeo samo u čarapama. Nikakvih ogrebotina na telu nije bilo pa je u startu isključena svaka mogućnost da je nastradao od nasilja.

(Informer)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".