Naša najpoznatija i najuspešnija modna kreatorka Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević će uskoro proslaviti deceniju ljubavi, iako su im zbog velike razlike u godinama mnogi predviđali krah braka. Veljko je mlađi od Verice 35 godina, ali to im nikada nije nredstavljalo problem, jer ljubav je pokretač svega.

Uprkos čestim osudama javnosti zbog velike razlike u godinama, uživaju u zajedničkom životu. Veljko je poznat po tome što je veliki avanturista, a njih dvoje su motorom prokrstarili pola Evrope. Kreatorak je jedno prilikom otkrila i kako su se upoznali, ali i da je prvo mislila da je maneken.

Foto: Instagram printskrin/verica.rakocevic

 

"Veljko mi je poslao poruku na Fejsbuk, uz pitanje da li bismo mogli da sarađujemo. Pomislila sam da hoće da bude maneken i odgovorila mu da ne pravim garderobu za muškarce. Objasnio mi je da je muzičar, da mu se dopada to što radim, a pošto svaka revija ima muzičku podlogu predožio saradnju. Rekla sam mu šta je tema revije koju pripremam, on mi je poslao svoju ideju i tako je sve krenulo", otkrila je modna kreatorka u emisiji "Venčanje od A do Da".

Sedmodnevni odmor na Zlatiboru, na koji su otišli kao prijatelji, ispostavio se kao presudan. U Beograd su se vratili svesni da jedno bez drugog ne mogu. Sudbonosno "da" izgovorili su 2013. godine, a kako je ispričala jednom prilikom Veljko ju je zaprosio "plehanom burmom koju je nosio".

"U trenerci smo otišli u opštinu da se potpišemo, a onda smo se vratili da se spremimo za slavlje koje smo organizovali na splavu. Pošto Veljko ima averziju prema svemu što je luksuz ili potpada pod džet-set predložio je da raspalimo roštilj i napravimo pljeskavice i ćevape, a da umesto fensi kolača poslužimo šampite i krempite", otkrila je kreatorka koja je ispričala da je atmosfera bila fenomenalna i da se plašila da splav ne potone.

Foto: Milena Anđela

 

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević svoj mir pronašli su na imanju na Avali, a kako je jednom prilikom ispričala njen suprug zarađuje deset puta manje od nje.

"Moj muž u Narodnom pozorištu ima 40.000 dinara platu, a ja primam deset puta više. Uopšte nije važno ko koliko ima, da li on ima više ili ja. Mi to zajedno imamo. A moj muž kad sutra bude napravio veliku karijeru, a hoće sto posto, sigurno me neće ostaviti. Ja to znam i osećam", ispričala je u emisiji Magazin In.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".