Prve zajedničke fotografije ovog novopečenog para napravljene su u Zagrebu, gde su prošetali držeći se za ruke i ne ostavljajući mnogo mesta sumnjama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria.hr (@gloria.hr)

Samo nekoliko dana pre nego što je javnost brujala  da se poznati par posle 24 godina veze rastao, Danijela je objavila novu pesmu simboličnog naziva „LJubav ne odustaje“, koja kao da govori o raskidu i izgubljenoj ljubavi.

„I da ne svane dan, i vreme da stane, da zaustavim svet, sve četiri strane, da razmaknem more, oluje smirim sve, ništa ne vredi kad nema te. Više nisam ti san, al' daj mi malo nade, biću sena senama, da te netko ne ukrade. Možda dogodi nam se, možda krene nabolje, ljubav ne odustaje, nepobjediva je!“

Oni su oduvek važili za jedan od najskladnijih parova, ponovo je aktuelno pitanje kako to da se nikada nisu venčali s obzirom da su zajedno bili skoro trideset godina. Danijela je na ovu temu svojevremeno ispričala:

‒ Mislim da je to kliše, fioka u koju nekako svi pokušavaju da te uguraju, teško mi je da govorim o tome, mi smo već godinama u vezi. Samo živimo svoju ljubav i želimo da je držimo dalje od medija i javnosti. Čim obučem nešto belo, mediji to proglase venčanicom. Nekad me je to živciralo, ali sada već znam od koga i šta mogu da očekujem, pa sam spremna kao GSS. Zapravo, stvar je vrlo jednostavna, nećemo se venčati i to je naša konačna odluka. Sama pomisao na to kod mene izaziva klaustrofobiju, sve drugo je lepo i slobodno. Oduvek sam volela da budem hrabra i drugačija, da se ne uklapam u standarde. Raduje me što sam sama sebi verna.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".