NJihove izjave bile su toliko hladnokrvne da su prevazilazile granice ljudskosti, a takvo im je bilo i ponašanje. Dok su čekali svoj red da iznesu odbranu, oni su se smejali svedocima-okrivljenima i porodicama žrtava. Dobacivali su, međusobno razgovarali, grickali nokte, dok su neki, poput Belivuka, i za sudskom govornicom upućivali direktne pretnje svedocima.

Pred vama su izjave optuženih članova ovog klana koje su ujedno i komične i tragične. Komične ako ih posmatrate samo kao napisane reči, tragične kada se prisetite da su te reči izgovorile osobe koje su zavile u crno najmanje sedam porodica. Ili makar u tome indirektno pomogle.

Boris Karapandžić - Ne, ne razumem optužnicu. Razumem da je na srpskom jeziku, ali je ne razumem.

Senad Rešović - Uhapšen sam samo na reč Bojana Hrvatina (svedoka-okrivljenog), konzumenta kokaina, koji je ležao za ubistvo. Sad će on da kaže da sam budala, kao što je rekao i u iskazu. Mene komentariše ubica. Sad sam se iznervirao. Majke mi, govorim istinu. 

Miloš Lukić Selak - Majka mi je direktor predškolske ustanove, otac ugledan građanin. Neću da odogovaram na pitanja.

Marko Andrić - Ako prihvatite snimke na kojima se čuje moj glas, ja vas molim da mi onda bude dozvoljeno da se prebacim u pritvorsku jedinicu Specijalnog suda da bih mogao da ih preslušavam. Da se ne bih prebacivao svaki dan i da to ne bi uticalo na moj trening i ishranu. Ja vodim aktivan život.

​Veljko Belivuk - Zar tužilac misli da smo mi glupi, da imamo ovolike mišiće, a da nemamo mozak?

Filip Ivanovski - Ja nisam Supermen pa da idem iz Pančeva, pakujem drogu, pa da se vraćam. 

(ALO)

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".