Glumica Milica Zarić danas je aktuelnija više nego ikad, a put do srca publike pronašla je još pre više od decenije, kada je glumila lik LJubice u prvoj srpskoj sapunici "LJubav i mržnja". Međutim, malo ko zna da potiče iz glumačke porodice i da joj je otac legenda te profesije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @milicazaric75

Naime, ona je ćerka čuvenog glumca Dragana Zarića i sestra Ivana Zarića. Diplomirala je glumu na Akademiji dramskih umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića. Milica je i članica ansambla Beogradskog dramskog pozorišta.

- Meni jeste bilo lako da rastem kao dete poznatog oca. Mogu da kažem da je moj tata bio božanstven roditelj. Nije nas nikad opterećivao svojim pozivom i tek sada vidim koliko je porodicu stavljao na prvo mesto. Propustio je mnogo uloga i prilika, ali je to radio svesno i nikada mu nije bilo žao zbog toga. A bio je stvarno savršen roditelj - istakla je Milica svojevremeno, čiji je otac Dragan Zarić preminuo 2000. u Beogradu u 57. godini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @milicazaric75

Naglasila da teret njegove slave nije uopšte osetila.

-Taj teret njegove slave je bilo nešto sa čim sam odrasla i to me nije opterećivalo već mi je to bilo normalno i on se prema tome postavljao normalno. Nije me nikad vukao na snimanje, nije me nikad vukao na probe, moj brat (glumac Ivan Zarić, prim.a) i ja uvek smo imali zaštitu, pažnju, vaspitanje i prosto nsimo bili zapostavljena deca. Moji roditelji su se bavili nama - zaključila je.

Živi sa suprugom Predragom Milutinovićem s kojim ima dvoje dece Aleksandra i Anu. Iako majčinstvo zahteva mnogo odricanja Milica kaže da uspeva da balansira između privatnog i poslovnog života. Poteklih godina je odigrala maestrale uloge u projektima poput: "Tajne vinove loze", "Besa", "Košarkaša", "Žigosanih u reketu", "Prokletog psa".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Zaric (@k.o.zaric)

Milica ima brata, Ivana Zarića koji je srpski filmski, televizijski i pozorišni glumac. On je oženjen našom poznatom voditeljkom Ivanom Zarić koju godinama gledamo na malim ekranima. Iz velike ljubavi koja traje godinama par ima ćerke Katarinu i Olgu.

BONUS GALERIJA: Iz albuma Branka Milićevića Kockice

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".