Poslednjih dana glavna tema svih medija je potpisivanje ugovora između Grand produkcije i televizije Pink, na kojoj će se ubuduće emitovati emisija Zvezde Granda.

Foto: Instagram printskrin/ sorajavucelic, Foto: Jutjub printskrin/Novo jutro

 

 

Ona je u predhodnom periodu pecnula Sašu Popovića uz reči da se Lesi malo fucnuo, ali da će povratiti stari sjaj dlake. A, sada je u intervjuu koji je dala za novi broj magazina "Svet" objsanila i šta je mislila kada je ovo izgovorila.

– Ja pratim sve što se dešava u medijima, i bavim se i šoubiznisom, a ne samo no-vinarstvom, zato i jesam najpopularniji voditelj u zemlji i regionu. Čak sam popularnija i od 99 odsto pevačica.  Moja slava je takva. Što se tiče Saleta, normalno je da ću prokomentarisati prelazak Zvezda Granda na Pink jer to jeste nuklearna bomba na medijskom polju, a koju je Željko Mitrović svesno i uspešno bacio – rekla je Jovana.

Foto: V.Danilov/ATA images

 

 

– Ja Sašu ekstremno poštujem. On je veliki profesionalac, ali da se malo fucnuo, jeste. Osedeo je, što je normalno i ide sa godinama. I ja ću se fucnuti u njegovim godinama, ali ću se truditi da ne menjam tim koji dobija. Mislim da su se Zvezde Granda vratile tamo gde i pripadaju i da nije ni trebalo da odlaze. Mislim da je Saša naučio životnu lekciju, a Željko ga je prihvatio, što mnoge gazde ne bi uradile – jasna je Jeremićka.

Na pitanje ko joj je najzanimljiviji u žiriju voditeljka je dala zanimljiv odgovor.

– Ja, ja ću biti nova članica. Kandidujem se kod Popovića da budem novi član žirija. Neka me ubace kao sedmog člana žirija, kao dodatak. Ja im falim. NJima zapravo fali nova Karleuša, oni to nemaju, niti mogu da nađu. Pošto Karleuša ne ide na Pink, neka uzmu mene. Ja sam gora od Karleuše.

Voditeljka je otkrila da joj je u žiriju najzanimljivija upravo Marija Šerifović.

- Ona je jedina kompletna, rekla je Jeremićka.

(Svet)

BONUS VIDEO:

Jovani Jeremić majstori dobacuju na ulici

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".