Ona se sada javila iz Amerike, gde godinama živi. Kratak snimak koji kruži društvenim mrežama pokrenuo je lavinu komentara.

‒ Ćao! Nismo se videli osam godina. Izvinjavam se ako sam razvila akcenat, ali to se dešava sa nama koji smo se odselili iz Beograda ‒ kaže Ivana na početku obraćanja.

 

 

‒ Trenutno živim u prelepom Ajdahu. Ja, u stvari, mogu da kažem da živim u celoj Americi. Stalno putujem. Živela sam sedam godina u Los Anđelesu, sada sam se preselila u Ajdaho, u prelepu, fenomenalnu planinsku atmosferu. Živim kao u 18. veku. Sečemo drva, idemo u kupovinu, ovo je dvorište... I tako, osećam se fenomenalno ‒ priča srpska glumica na društvenim mrežama.

Foto: Tanjug/Nenad Negovanović

 

 

Ivana je, podsetimo, majka dečaka Viktora. Nekoliko godina živeli su u Los Anđelesu, gde je radila kao kreativni menadžer u jednom restoranu, a potom se okušala i kao instruktor joge.

‒ Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin o svim temama koje me inspirišu – izjavljivala je svojevremeno za "Gloriju".

BONUS GALERIJA: Iz albuma Milice Milše

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".