Sandra Mitrović na crvenom tepihu bila je ponos svojih roditelja. 

Na premijeri filma pojavio veliki broj javnih ličnosti. Među prvima stigao je Sandrin otac Željko uz pratnju svoje supruge Milice, a takođe je stigla i Sandrina majka, Sonja Mitrović Hani.  

Pored najvećih imena srpskog glumišta, premijeri prisustvovala je i  voditeljka televizije Pink, Dušica Jakovljević, koja nije krila uzbuđenje zbog Sandrinog prvenca. 

 

 

- Mogu da kažem da sam ja svima komšinica, ljudi me često nazivaju tako jer sam im stalno "u kućama", preko TV ekrana. Tako da mene komšinicom nazivaju u svim delovima grada, i drago mi je zbog toga - izjavila je je Dušica koja je prvi put film odgledala na premijeri: 

- Nisam pogledala film, ali sam pratila sve ono što se dešavalo dok se film snimao. Čak znam i za neke radne nazive koji su bili na filmu, s obzirom na to da ja Sandru mnogo volim, to je jedna božanstvena devojka i sećam se još kad je otišla u Ameriku na studije i koliko je tamo bila uspešna, i zato sam danas mnogo uzbuđena, kao da je u pitanju moje dete! - iskrena je bila voditeljka. 

 

- Na filmu je radila ozbiljna ekipa velikih glumaca i kada sam videla kako su nju prihvatili i koliko su je hvalili, ja evo jedva čekam da i sama vidim film - završila je voditeljka.

(Srbija danas)

BONUS GALERIJA: Odevne kombinacije Saše Popovića iz 90ih: "Imam više garderobe od svih pevačica"

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".