Kada je saznala da joj se otac ženi po drugi put, a da je buduća maćeha samo pet godina starija od nje, Ana Stanić je odbijala da prihvati očevu izabranicu. To je prouzrokovalo da se porodični odnosi naruše, potvrdio je Anini otac:  

- Ana je teško prihvatila izabranicu svog oca. NJoj je baš smetalo što je pet godina starija od maćehe. Nije verovala da ta veza može da opstane i često je zbog toga prigovarala Vojkanu. Kad je shvatila da je njenom ocu stalo do Marije, onda je popustila, a posebno kad je saznala da njih dvoje čekaju bebu. Ipak, o svojoj polusestri nikad ne govori - izjavio je dobro obavešteni izvor za "Kurir". 

- U jednom periodu života bilo je teško jer Ana nije prihvatala moju suprugu. To je trajalo otprilike pet ili šest meseci. Sad je sve u redu. Znate kako, kad se čovek u mojim godinama oženi nekom ženom, svakom je prva asocijacija da je reč o nekoj sponzoruši, kako se to danas popularno kaže. Međutim, onaj ko poznaje moju suprugu, jasno vidi da nije stvar u tome i shvata da tu ne postoji nijedan drugi interes osim naše bliskosti - rekao je čuveni hirurg i dodao:

 

 

- Kad je Ana upoznala Mariju, bilo je sve u najboljem redu. Nije reč o tome da ona nije prihvatala moju suprugu, nego nije prihvatala tu situaciju. E sad, možda Ana ne želi u javnosti da govori na tu temu i morate nju da pitate zbog čega.Mi se odlično slažemo i trebalo je da idemo na njenu promociju, ali se moja ćerkica razbolela i nisam mogao da je vodim. Redovno se viđamo, imam i dobar odnos s bivšom suprugom, dolazimo jedno drugom na rođendane, a naša deca se odlično slažu - završava Stanić za Kurir. 

Pevačica ima i brata Milana kojeg je ranije često pominjala u intervjuima, međutim mlađa sestra Ane Stanić, Klara od njenog sina Vuka starija samo dve godine, nije bila tema o kojoj je govorila javno. Međutim, velika razlika u godinama nije sprečila sestre da izglade odnose: 

 

 

– Klara je još jedno veliko bogatstvo u mom životu i s njom imam sjajan odnos. Od Vuka je starija samo dve godine, a oni se veoma lepo igraju kada su zajedno. NJemu je jasno da je Klara njegova tetka, ali ne postavlja previše pitanja oko formalnosti – izjavilaje Ana jednom prilikom za domaće medije.

BONUS GALERIJA: Slike iz privatnog albuma - Maja Odžaklijevska

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".