On je u stanju teške alkoholisanosti, išao sredinom kolovoza i vikao, pa prišao vozilu koje je bilo zaustavljeno na semaforu i prvo nasilno izvukao oštećenu T. G. (50) iz vozila, a potom joj i zadao udarac šakom u predelu glave, od kojih je ista zadobila telesne povrede.

Posle ovog, osumnjičeni je remetio javni red i mir i ometao normalno odvijanje saobraćaja u ulici Nosilaca albanske spomenice, ležeći na kolovozu, u kom stanju i položaju je i zatečen na mestu događaja od strane policijske patrole.

Zamenik javnog tužioca upravo je saslušao osumnjičenog i sudiji za prethodni postupak odmah podneo predlog za određivanje pritvora prema osumnjičenom zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, budući da postoji sumnja u njegovu uračunljivost.

U daljem toku postupka, radi potpunog razjašnjenja svih relevantnih činjenica, biće ispitani očevici i svedoci ovog događaja, a takođe biće utvrđena vrsta i težina povreda koje je zadobila oštećena.

(Kurir)

BONUS GALERIJA: Oproštaj Beograđana od Matej Periša

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".