Dok traju treninzi pred mečeve, Veljko Ražnatović porodicu je stavio u drugi plan jer mu je boks prioritet.

-Vreme s porodicom, kampovi... Evo, ja sam sad u Novom Sadu i tu živim, a žena i dete nisu sa mnom. Moja žena je od početka znala šta sam ja i da je meni moja karijera na prvom mestu. Moja karijera zahteva to odricanje. Ja ne mogu posle dva ili tri treninga da dođem kući, gde me čeka hiperaktivno dete pa da se jurim s njim  i onda da sutradan budem odmoran na nivou . Zato postoji kamp koji traje  određeno vreme pa si izolovan . Trener ti je i mama, tata, baba, deda, sve... Trenira se, fokusira se na meč - rekao je bokser u emisiji "Una, due, tre show.

Foto: Teodora Ćirić

 

Poznato je da je Veljko svojevremenom ludovao u noćnim klubovima, ali otkako je započeo vezu sa Bogdanom Rodić, on se maksimalno posvetio mirnijem životu, naročito kada su dobili sina Željka Ražnatovića.

- Ja sam oženjen čovek. Šta ću ja u klubu? Šta imam ja da radim tamo? Otkako sam sa svojom ženom, ja sam oženjen - rekao je on i dodao:

- Meni lično smeta alkohol. Mislim, ne osuđujem nikoga ako nekad popije, naravno. Ne treba biti alkoholičar, to je gore od svega. To potpisujem! Ne znam, ko voli da popije neka popije, ja ne volim - rekao je Ražnatović. 

Foto: D. Pozderović

 

Veljka Ražnatovića mnogi osuđuju da je sve u životu stekao zahvaljujući majci Svetlani Ceci Ražnatović, ali takvi komentari nimalo ga ne dotiču.

- To su tastatura mafijaši. Pitajte bilo kog borca, imaće samo reči hvale da kaže za mene. Te muške žene da me zaobiđu sa tim pričama. Neko ko nije stavio rukavicu u životu i sedi s masnim prstima iza tastature, meni ne može ništa da priča. Pravo da vam kažem, to me više i ne tangira. Šest, sedam godina to već traje, ta njihova tortura, i pravo da vam kažem, ne mogu da zamislim profil ličnosti koja uđe da iskomentariše nekome nešto, koliko ti imaš slobodnog vremena da se zapitaš šta ti radiš sa svojim životom - rekao je Veljko.

BONUS GALERIJA: Retko viđene slike sa Cecine i Arkanove svadbe

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".